Στ. Πέτσας: Τα σύνορά μας φυλάσσονται, προστασία για όσους τη δικαιούνται

Στ. Πέτσας: Τα σύνορά μας φυλάσσονται, προστασία για όσους τη δικαιούνται

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας με αφορμή τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ για το δυστύχημα ανοιχτά της Κω και τα επεισόδια στα Βρασνά Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «τα σύνορά μας φυλάσσονται, όσοι δικαιούνται προστασίας θα τη λαμβάνουν και όσοι όχι, θα επιστρέφουν στις χώρες από τις οποίες προήλθαν».

Ο κ. Πέτσας τόνισε πως ο ανθρωπισμός του ελληνικού λαού και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του Λιμενικού που σώζουν χιλιάδες ζωές και αγκαλιάζουν κατατρεγμένους ανθρώπους, αποδεικνύονται κάθε μέρα στην πράξη, γεγονός που δεν επιτρέπει σε κανέναν «να τους κουνά το δάχτυλο».

Όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αυτό το δικαίωμα δεν το έχει «ιδίως ο κ. Τσίπρας που γιγάντωσε με την πολιτική του το πρόβλημα». Ο οποίος μάλιστα όπως υπενθύμισε ο κ. Πέτσας, «μόλις πρόσφατα δήλωνε ότι "το προσφυγικό δεν προσφέρεται για κριτική, μικροπολιτική και αντιπαράθεση"».

«Σήμερα ο εκπρόσωπός του αποδεικνύει πόσο ψεύτικα είναι τα λόγια του» συμπλήρωσε ενώ κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ να αντιληφθεί  ότι η Κυβέρνηση αλλάζει την προηγούμενη αδιέξοδη πολιτική στο μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα.