Στ. Κυμπουρόπουλος για Πολάκη: Περασμένα ξεχασμένα

Στ. Κυμπουρόπουλος για Πολάκη: Περασμένα ξεχασμένα

«Περασμένα, ξεχασμένα» ήταν το μήνυμα του νικητή των Ευρωεκλογών με τη Νέα Δημοκρατία, Στέλιου Κυμπουρόπουλου προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη σχετικά με την επίθεση που είχε δεχθεί καθώς, όπως τόνισε, τα λόγια χάνονται και πως αυτά που μένουν στο τέλος είναι οι πράξεις.

Ωστόσο, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Κυμπουρόπουλος έκανε λόγο για ένα θετικό στοιχείο που προέκυψε από την αντιπαράθεση του με τον κ. Πολάκη, ότι άνοιξε η συζήτηση για την αναπηρία στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο σάλος είχε προκληθεί από την απίστευτη επίθεση του κ. Πολάκη στον κ. Κυμπουρόπουλο καθώς σε ανάρτηση του κατηγόρησε με χυδαίο τρόπο ότι αν και μιλά για ίσες ευκαιρίες προσελήφθη στο ΕΣΥ με τα μόρια ως ΑΜΕΑ. «ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτά που λες!!!»είχε αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έχει αναρτήσει και την πράξη με την οποία διορίσθηκε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

«Πρέπει να δούμε τι κοινωνία θέλουμε. Πρέπει να ξαναδούμε το ζήτημα της αναπηρίας από την αρχή. Το κέρδος από την αντιπαράθεση με τον Πολάκη είναι ότι άνοιξε αυτό το ζήτημα και πρέπει να μείνει ανοικτό το θέμα και για την επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στη συνέχεια της συνέντευξής του.

Φωτογραφία intime news