Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, 09:41

-A +A

Επιμένει ο Σπ. Δανέλλης: Το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, 09:41
Επιμένει ο Σπ. Δανέλλης: Το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση
-A +A

Στην άποψη του ότι το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση στην περίπτωση που αποχωρήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιμένει ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης αμβλύνοντας ταυτόχρονα την διάσταση απόψεων που υπάρχει εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του κόμματος, καθώς ο ίδιος ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης έχει εκφράσει επανειλημμένως την αντίθεση του στην άποψη αυτή.

«Η θέση του Κινήματός μας, όμως, είναι ξεκάθαρη. Προωθούμε βελτιώσεις και αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία, αλλά δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση σε περίπτωση ψήφου εμπιστοσύνης και δεν αντικαθιστούμε στην κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ», δήλωσε χαρακτηριστικά χτες ο Στ. Θεοδωράκης

Αναλύοντας σήμερα την άποψη του σχετικά με το ζήτημα, ο Σ. Δανέλλης  μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε: «Τα πράγματα είναι απλά, αλλά όχι έτσι» ενώ συμπλήρωσε ότι, «στην πολιτική μου πορεία έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου και λέω καιρό τώρα ότι δεν είναι παραγωγικό να κρατήσουμε εμείς αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει, όπως το μνημόνιο – αντιμνημόνιο, μας τελειώνουν δε μας τελειώνουν, κτλ.

«Είναι τραγικό να υιοθετούμε αυτήν τη διχαστική λογική», ανέφερε.

Όπως όμως εξήγησε, «ο ΣΥΡΙΖΑ δε με εκφράζει, αλλά λέω ότι σε προοδευτικές πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, παρά να στηρίζουμε».

Σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωσή του, ο βουλευτής του Ποταμιού, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται «για προοίμιο προσχώρησής μου στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Θεωρώ ότι η προοδευτική αντιπολίτευση, το ΚΙΝΑΛ σε μια κρίσιμη περίοδο -αφού λέμε ότι η συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ είναι παρά φύση - σε μια κρίσιμη συγκυρία, όπως αυτή που βρισκόμαστε, θα πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση, στη βάση ενός συγκροτημένου κυβερνητικού πλαισίου».

Ξεκαθαρίζοντας ότι η παραπάνω άποψη είναι προσωπική του και δεν εκφράζει το σύνολο των βουλευτών του κόμματός του, ο Σπύρος Δανέλλης ερωτηθείς αν θα προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι «βεβαίως και απόλυτα θα παραμείνω στο Ποτάμι. Και χθες δήλωνα ότι το Ποτάμι διάγει την πιο ώριμη περίοδό του. Όσο θα υπάρχει Το Ποτάμι, θα είμαι στο Ποτάμι».

Ξεκαθάρισε πάντως ότι, «δεν καλύπτομαι απόλυτα από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς θα ήμουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν αποφάσιζα να μετακινηθώ από το κόμμα μου, θα άφηνα την έδρα μου».

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα