Σ. Βούλτεψη προς ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα λογαριαστείτε με εμάς αλλά με το λαό

Σ. Βούλτεψη προς ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα λογαριαστείτε με εμάς αλλά με το λαό

Απάντηση στο διχαστικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ και το περιβόητο hashtag «μετά θα λογαριαστούμε» έδωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στη Βουλή η κυρία Βούλτεψη στηλίτευσε την αήθη ανάρτηση του «δημοσιογράφου» Σωτήρη Καψώχα ο οποίος έχει προσληφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο της ΚΟ του κόμματος. «Ο άλλος το παίζει Καραϊσκάκης και ούτε απ' έξω δεν πέρασε. Σε ποιους το είχε πει αυτό ο Καραϊσκάκης και σε ποιους το λέει αυτό ο συγκεκριμένος κύριος με τις τσάμπα μαγκιές;», σημείωσε με νόημα και μάλιστα αναρωτήθηκε εάν το σύνθημα «μετά θα λογαριαστούμε» είναι το νέο «εμείς ή εσείς»! 

Παράλληλα, η κυρία Βούλτεψη επιτέθηκε σε συγκεκριμένα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι «την ώρα που δίνουμε μάχη οι Τσίπρας και Χαρίτσης υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από την ατομική ευθύνη των πολιτών για να γλιτώσει την συλλογική της».

«Έχετε δει τι γίνεται σε Ιταλία και Ισπανία; Είναι τα μοντέλα της απλής αναλογικής που μας διαφημίζετε. Ο Σάντσεθ και οι Ποντέμος έχουν κατεβάσει στρατό όταν πριν από λίγες ημέρες καλούσαν τον κόσμο σε διαδηλώσεις για την ημέρα γυναίκας . Ο κορονοϊός δεν σκότωσε τον καπιταλισμό που λέει ο Τσίπρας . Σκότωσε τον χαβαλέ. Όταν τελειώσει όλο αυτό δεν θα λογαριαστείτε με εμάς, αλλά με τον λαό», κατέληξε.