Προχειρότητα στα μέτρα για την Thomas Cook «βλέπει» η Κ. Νοτοπούλου

Προχειρότητα στα μέτρα για την Thomas Cook «βλέπει» η Κ. Νοτοπούλου

Την ώρα που οι εκπρόσωποι των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων χαρακτηρίζουν θετικά τα μέτρα της κυβέρνησης για τη στήριξη των τουριστικών μονάδων μετά την κατάρρευση της Thomas Cook, η Κατερίνα Νοτοπούλου με ανάρτησή της στο facebook υποστηρίζει ότι «καταρτίστηκαν με προχειρότητα και δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στις προσδοκίες τους» και εξαπολύει προσωπική επίθεση στον υπ. Τουρισμού.

Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού αρχικά αναγνωρίζει ότι «ναι μεν αποτελούν πρώτα βήματα για την στήριξη τους από την κατάρρευση της Thomas Cook», πλην όμως, συνεχίζει «είναι εμφανές ότι καταρτίστηκαν με προχειρότητα και δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στις προσδοκίες τους» και κάνει λόγο για αμηχανία και έλλειψη προετοιμασίας.

Όπως υποστηρίζει, υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, διότι, - κατά τους ισχυρισμούς της- «ο υπουργός Τουρισμού απέκρυψε την πραγματική κατάσταση για την οποία ήταν ενήμερος, κατά δήλωσή του, και βιάστηκε να καθησυχάσει τον τουριστικό κόσμο, χωρίς να έχει κάποιο σχέδιο διαχείρισης της κρίσης».

Μάλιστα, επιτίθεται ακόμα περισσότερο κατά του κ. Θεοχάρη λέγοντας «μήπως κράτησε την πληροφόρηση που έλαβε για προσωπική του χρήση;» και επικρίνει την κυβέρνηση για... αναποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος που «πλήττει το κύρος της χώρας διεθνώς ως προς την ικανότητά της να ανταπεξέλθει (σ.σ. sic) σε τέτοιου είδους κρίσεις».

 

 Διαβάστε ακόμα: Θετικά τα κυβερνητικά μέτρα για τις εταιρείες λόγω Thomas Cook