Πηγές ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην άνοδο των ακραίων δυνάμεων

Πηγές ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην άνοδο των ακραίων δυνάμεων

Για επένδυση σε ακραίες δυνάμεις κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς γκρεμίζεται το αφήγημα της κυβέρνησης ότι οι διαμαρτυρίες σε βάρος της είναι δήθεν υποκινούμενες από τη ΝΔ, όπως φάνηκε από την επίθεση ακραίων κύκλων σε βάρος του Κυρ. Μητσοτάκη στη Βέροια.

«Η υπεύθυνη πατριωτική στάση της ΝΔ για το Σκοπιανό είναι προφανές ότι ενοχλεί τις ακραίες δυνάμεις, προς θλίψη του ΣΥΡΙΖΑ που επενδύει στην άνοδό τους. Και ενοχλούν βέβαια και την κυβέρνηση, γιατί γκρεμίζει το αφήγημά της ότι οι διαμαρτυρίες σε βάρος της είναι δήθεν υποκινούμενες από τη ΝΔ», αναφέρουν πηγές της ΝΔ. 

Η αναφορά της ΝΔ έρχεται ως απάντηση σε σχετικές δηλώσεις των Δημήτρη Τζανάκοπουλο και Δημήτρη Παπαδημούλη. Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ υιοθέτησε τις ακροδεξιές πρακτικές και τελικά αυτές γυρνούν εναντίον του ενώ ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε συνέντευξή στον Real ισχυρίστηκε ότι κάποιοι χρυσαυγίτες φώναζαν χθες στην Βέροια τον Κυριάκο Μητσοτάκη προδότη, είναι οι ίδιοι που πριν λίγες ημέρες φώναζαν το ίδιο στον Νίκο Παππά.