Π. Σκουρλέτης: Το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ θα συνεχιστεί

Τρίτη 04 Ιουνίου 2019, 11:35
-A +A
Π. Σκουρλέτης: Το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ θα συνεχιστεί

Την συνέχεια του εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ προανήγγειλε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή Αντιθέσεις στο Action24.

«Έχουμε συγκεκριμένα μέσα που δεν υπηρετούν την ενημέρωση αλλά είναι εντεταλμένα μέσα, υπηρετούν ένα αντικυβερνητικό σχέδιο, υπάρχει πακτωλός χρημάτων από διάφορους πρόθυμους οικονομικούς κύκλους που προστρέχουν για αρωγή στη ΝΔ. Ποτέ  άλλοτε δεν υπήρξε τέτοιος ανορθόδοξος πόλεμος και ήταν και μια από τις αιτίες της ήττας», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

Παράλληλα σημείωσε ότι από την στιγμή που κατά τον ίδιο ο ΣΚΑΙ «δεν σέβεται τους στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν πρέπει να σπάσει το εμπάργκο».

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί η Ρ. Δούρου βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό υπογράμμισε ότι πήγε στο πλαίσιο debates. «Οπουδήποτε μας κάλεσαν σε debate με συγκεκριμένους κανόνες και όρους  οι υποψήφιοι δήμαρχοι και Περιφερειάρχες πήγαν. Όμως οι βουλευτές μας δεν θα πάνε  από τη στιγμή που το συγκεκριμένο κανάλι κρατά την ίδια στάση», προσέθεσε.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 30/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα