ΟΝΝΕΔ προς Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ:  Δεν δεχόμαστε μαθήματα ήθους από φίλους τρομοκρατών

ΟΝΝΕΔ προς Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα ήθους από φίλους τρομοκρατών

Εμμονική χαρακτηρίζει η ΟΝΝΕΔ την προσπάθεια της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει τον σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας για το μέλλον της χώρας μας, ενώ αρνείται, όπως τονίζει, να δεχτεί μαθήματα ήθους από «φίλους και υποστηρικτές τρομοκρατών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ:

«Η εμμονή της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο πώς σχεδιάζει το μέλλον της πατρίδας μας η Νέα Δημοκρατία μαρτυρά ένα και μόνο πράγμα: Ότι ακόμα και στην Κουμουνδούρου έχουν αποδεχτεί πως πολύ σύντομα οι πολίτες θα δώσουν ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και είπαν να ξεκινήσουν από τώρα αντιπολίτευση.

Τους υπενθυμίζουμε ότι, δυστυχώς για όλους τους Έλληνες, ακόμα βρίσκονται στην κυβέρνηση και εξαιτίας της ανικανότητάς τους θρηνήσαμε ενενήντα οκτώ νεκρούς πριν από ένα μήνα. Και έχουν το θράσος να έρχονται σήμερα να μας κάνουν κήρυγμα τάχα για το κοινωνικό κράτος. Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;

Προτιμάμε να ασχοληθούμε με τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στη χώρα ο κ. Τσίπρας και η παρέα του, τα οποία είναι πολύ πιο σοβαρά από τις πολιτικές φαντασιώσεις της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και των καθοδηγητών της. Επειδή όμως έχει αποδειχθεί ότι η αδιαφορία τους αποθρασύνει, επισημαίνουμε τα εξής: Δεν δεχόμαστε μαθήματα ήθους από φίλους και υποστηρικτές τρομοκρατών.

Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατικού φρονήματος από αυτούς που έκλειναν με το έτσι θέλω τις σχολές μας. Δεν δεχόμαστε κατηγορίες κακοδιαχείρισης από την κυβέρνηση που έχει επιβάλει στη χώρα εδώ και τρία χρόνια capital controls. Και, τέλος, δεν δεχόμαστε να μας κουνάνε το δάχτυλο περί ακροδεξιάς οι συγκυβερνήτες του Πάνου Καμμένου, αυτοί που καλοδέχονταν μαύρες ψήφους στη Βουλή και το δημοψήφισμα. Αρκετά».