Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, 08:59

-A +A

Αδ. Γεωργιάδης για Προανακριτική: «Όλοι οι ισχυρισμοί του Αλ. Τσίπρα είναι ψευδείς»

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, 08:59
«Όλοι οι ισχυρισμοί του Αλ. Τσίπρα είναι ψευδείς»
-A +A

Όλοι οι ισχυρισμοί του Αλ. Τσίπρα για την υπόθεση Novartis «είναι ψευδείς», δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως η Προανακριτική ερευνά έναν υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο 4 Εισαγγελείς έχουν καταγγείλει ότι έπαιρνε τηλέφωνα και έστηνε παραδικαστικά κυκλώματα.

Σε συνέντευξή του στο MEGA, ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε: «Τα έκανε μόνος του ο Παπαγγελόπουλος; Ήταν ένας κακός υπουργός που έδρασε μόνος του;» τονίζοντας πως από χθες δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν τα έκανε μόνος του, και έκανε λόγο για σπουδή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπερασπιστεί έναν «φυγά - προστατευόμενο μάρτυρα» όπως χαρακτήρισε ο υπουργός τον «Μάξιμο Σαράφη».

«Θα έρθει η ώρα που ο Τσίπρας θα κληθεί να εξηγήσει το ρόλο του στη Novartis. Του εύχομαι να μην είναι μπλεγμένος, γιατί αυτό το αδίκημα ούτε παραγράφεται, ούτε τίποτα. Το αδίκημα αυτό έχει ποινή ισόβιας κάθειρξης», τόνισε.  

Αναφερόμενος στην αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι όταν κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λεγόμενά «κατάλαβε ότι θα βγει η κουκούλα, ξύπνησε».

Σε αναφορά του για το κλείσιμο του MEGA, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως αυτό «ήταν από τους κεντρικούς προεκλογικούς στόχους του Τσίπρα. Θυμίζω ο κ. Τσίπρας, ο κ. Σκουρλέτης, έλεγαν ότι εάν εκλεγούν θα κλείσουν το κανάλι. Και το έκλεισαν. Είναι μια νίκη της Δημοκρατίας ότι ξανά άνοιξε το MEGA».

«Διάφοροι οπαδοί του ολοκληρωτισμού όπως οι του ΣΥΡΙΖΑ και τύποι σαν τον Τσίπρα που θέλουν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας εξυφαίνουν τρόπους για να κλείσουν ένα κανάλι. Αλλά η δημοκρατία έχει τρόπους να αντιδράσει και να ανοίξει το κανάλι» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα