Ο Ηλίας Ψινάκης στις ευρωεκλογές: «Θα σέβεστε»...

Ο Ηλίας Ψινάκης στις ευρωεκλογές: «Θα σέβεστε»...

Την ίδρυση της πολιτικής κίνησης «Πολίτες» ως όχημα για τη συμμετοχή του στις ευρωεκλογές γνωστοποίησε μέσω των social media o Ηλίας Ψινάκης.

Θεωρώντας προφανώς ότι ολοκλήρωσε την προσφορά και το έργο του στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο δήμαρχος Μαραθώνα, ο οποίος διώκεται ποινικά για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καλεί τους πολίτες να κατέβουν στις ευρωεκλογές και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και με κεντρικό σύνθημα «Θα σέβεστε», ο Ηλίας Ψινάκης ανέβασε σήμερα δύο stories. Το πρώτο είχε τη μορφή προαναγγελίας: ένα στεφάνι από ελιά, η λέξη «ΠΟΛΙΤΕΣ» στο κέντρο και η λεζάντα «όπου να ''ναι σκάει», με ένα χρονόμετρο. Το δεύτερο εμπεριείχε σύνδεσμο που παρέπεμπε στην ιστοσελίδα psinakis-polites.eu, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τις θέσεις της νέας πρωτοβουλίας.

«Στους "Πολίτες" πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Το ..... παίρνουν: οι κλέφτες, οι "επαγγελματίες πολιτικοί", οι μη αποτελεσματικοί, οι βολεψάκιδες, όσοι πουν έστω και ένα "ΘΑ". Αυτοί που γουστάρουν τα "ΘΑ" να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα "ΘΑ" επιτρέπεται. "ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ"… !!!», γράφει με το γνωστό του ύφος ο Ηλίας Ψινάκης. 

«Οι Πολίτες, το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους νέους και αυτούς που νιώθουν νέοι –που δεν είναι πολιτικοί- να δείξουν τι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν για την Ελλάδα. Να είμαστε για την Ελλάδα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει», αναφέρεται σε άλλο σημείο της σχετικής ανακοίνωσης.