Ο Δήμαρχος Άργους Δ. Καμπόσος είδε ένα όνειρο...

Ο Δήμαρχος Άργους Δ. Καμπόσος είδε ένα όνειρο...

Ποιος θέλει να «ρίξει» τον Τραμπ; Ποιος έφτιαξε τον κορονοϊό για να «χτυπήσει» όσους αντιτίθενται στην παγκοσμιοποίηση; Το «όνειρο» του Δημήτρη Καμπόσου δίνει… κατευθύνσεις για αυτούς που μπορούν να καταλάβουν και να θυμηθούν. Και συνδέει τον κορονοϊό, τις ταραχές στις ΗΠΑ από την δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ με αυτή του Γρηγορόπουλου από τον Κορκονέα 2008. Ο Δ. Καμπόσος είναι Δήμαρχος Άργους. 

Δύο αναρτήσεις στο Facebook του Δημάρχου προκαλούν ερωτήματα. Και παραπέμπουν στις θεωρίες συνωμοσίας συνδέοντας τον κορονοϊό, τον αστυνομικό Κορκονέα και τη δολοφονία Γρηγορόπουλου και τα όσα ακολούθησαν το 2008 με την Αθήνα να φλέγεται, με τις καταστροφές στις ΗΠΑ.

Η πρώτη του ανάρτηση προ 40 ημερών περιελάμβανε, όπως ο ίδιος ανέφερε, ένα όνειρο που είχε δει. Αφορούσε τον κορονοϊό που φτιάχτηκε για να ρίξει τον Τραμπ και τις χώρες που αντιτίθενται στην παγκοσμιοποίηση, συμπεριλαμβάνοντας και τη Γαλλία ως φίλη σύμμαχο των ΗΠΑ. Διθύραμβοι για το έργο του προέδρου των ΗΠΑ και έμμεσες αναφορές περί κατασκευασμένου ιού.

Η δεύτερη την δολοφονία, τις ταραχές και τις κινητοποιήσεις στις ΗΠΑ. Και πραγματοποιεί μαι σύνδεση με την Ελλάδα σημειώνοντας πως αυτά που έγινε το 2008 ήταν υποκινούμενα για να πέσει ο Κ. Καραμανλής και να έρθει ο «Γιωργάκης».

Ο Δημήτρης Καμπόσος είναι Δήμαρχος Άργους. Το 2018 διαγράφηκε από τη ΝΔ για αναρτήσεις κατά του Γιάννη Μπουτάρη με αντισημιτικό περιεχόμενο μετά τον ξυλοδαρμό του. Και μάλιστα δήλωνε και αμετανόητος για τα όσα έγραφε. Τώρα ξαναχτυπά υποστηρίζοντας τον Τράμπ τον οποίο χαρακτηρίζει «πατριώτη», διωκόμενο από ανώτερες δυνάμεις, στις οποίες δεν είναι αρεστός γιατί δεν κάνει πολέμους και δεν ακούει τα «αφεντικά» του πλανήτη.

Δείτε την ανάρτηση με το… όνειρο του Δημάρχου Άργους

Δείτε την νεότερη ανάρτηση για τον Τραμπ που καταλήγει με την αναφορά «ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ» (για όσους δεν ξύπνησαν με την προηγούμενη)