Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Παύλος Μαρινάκης

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Παύλος Μαρινάκης

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αναδείχθηκε ο Παύλος Μαρινάκης, η υποψηφιότητα του οποίου είχε τις υπογραφές του 87% των συνέδρων με αποτέλεσμα να μην υπάρξει άλλη υποψηφιότητα για τη θέση του επικεφαλής της Νεολαίας της Ν.Δ. στο πλαίσιο του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε και το οποίο είχε ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή.

«Ξεκινάμε έναν καινούργιο κύκλο για να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις προτάσεις μας και να υιοθετήσει ακόμα περισσότερες, ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων» δήλωσε προσθέτοντας πως «Ξεκινάμε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την ιστορία, τις αρχές και τις ιδέες της Οργάνωσής μας, και να την παραδώσουμε στους επόμενους ακόμα πιο μαζική, ακόμα πιο πολιτική. Γιατί το πεπρωμένο της ΟΝΝΕΔ είναι η πρωτοπορία».

Δείχνοντας να έχει λάβει το μήνυμα που έστειλε χθες κατά την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλώντας τη νεολαία του κόμματος να κρίνει και να επικρίνει όπου χρειάζεται την κυβέρνηση προκειμένου να την ωθήσει και με προτάσεις για το παρόν και το μέλλον, ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αλλά και συνολικά οι σύνεδροι εμφανίσθηκαν διατεθειμένοι να συμβάλλουν από την πλευρά τους στη διαδικασία αλλαγής σελίδας.

Σήμερα οι ομιλητές του συνεδρίου, όπως οι κ.κ. Αδ. Γεωργιάδης και Γ. Βρούτσης αλλά και η κ. Ν. Κεραμέως μίλησαν για το έργο που παράγεται και προωθείται, με τους συνέδρους να υποδέχονται τα στελέχη του κόμματος με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.