ΝΔ: Θα απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον κ. Λαυρεντιάδη;

ΝΔ: Θα απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον κ. Λαυρεντιάδη;

Τις... θερμές ευχαριστίες του προς το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, «για την προβολή της συνέντευξης του Κυρ. Μητσοτάκη στους Financial Times, οι οποίοι προδικάζουν σήμερα ότι θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας μας».

Ειδικότερα, απαντώντας σε «σουρεαλιστική», όπως τη χαρακτηρίζει, ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει σε σκωπτικό τόνο ότι «θα συστήναμε απλώς στους επιτελείς της Κουμουνδούρου να διαβάζουν τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας πριν εκδώσουν τις δικές τους».

Όπως εξηγεί η ΝΔ, «αν τις διάβαζαν θα έβλεπαν ότι στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το πρωί η Νέα Δημοκρατία αναφέρεται επί λέξει ότι ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι οι επιχειρηματίες θα πρέπει “να πληρώνουν τους φόρους τους, να επενδύουν στην Ελλάδα και να μην περιμένουν προνομιακή μεταχείριση μέσω της αγοράς τηλεοπτικών σταθμών”».

«Καθώς όμως αποφάσισαν ξαφνικά στο ΣΥΡΙΖΑ να ασχοληθούν με τη διαπλοκή» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση, «έχουν κάτι να απαντήσουν επιτέλους για το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ και τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον κ. Λαυρεντιάδη ή και αυτές οι ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας διέλαθαν της προσοχής τους;»