ΝΔ: Ο Νίκος Παππάς προσβάλλει τους Μακεδόνες

ΝΔ: Ο Νίκος Παππάς προσβάλλει τους Μακεδόνες

«Ασύλληπτη προσβολή του Νίκου Παππά στους Μακεδόνες, αλλά και όλους τους Έλληνες» καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις πρωτοφανείς  δηλώσεις του υπουργού «ότι η Μακεδονία ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων στο παρελθόν».

«Ο κ. Παππάς αντί να ζητήσει συγγνώμη για την ασύλληπτη χθεσινή του προσβολή στους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες, προσπαθεί να τη δικαιολογήσει με ένα παραλήρημα χυδαιότητας, ύβρεων και ψεμάτων», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Σημειώνεται ότι στη θέση που εξέφρασε κατά την ομιλία του χθες βράδυ στη Βέροια περί «ξακουστής Μακεδονίας» επέμενε σήμερα ο Ν. Παππάς, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία του καταλογίζει «ένα παραλήρημα χυδαιότητας, ύβρεων και ψεμάτων».

«Του είναι δύσκολο προφανώς να συμβιβαστεί με τις άδειες αίθουσες που αντίκρισε στην φρουρούμενη περιοδεία του. Ας το συνειδητοποιήσουν, ωστόσο, στον ΣΥΡΙΖΑ: Ολοένα και λιγότεροι θα είναι στο εξής οι στημένοι χειροκροτητές τους και άφθονοι μόνον οι αστυνομικοί που θα τους συνοδεύουν», καταλήγει η Πειραιώς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κ. Παππάς αντί να ζητήσει συγγνώμη για την ασύλληπτη χθεσινή του προσβολή στους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες, προσπαθεί να τη δικαιολογήσει με ένα παραλήρημα χυδαιότητας, ύβρεων και ψεμάτων.

Του είναι δύσκολο προφανώς να συμβιβαστεί με τις άδειες αίθουσες που αντίκρισε στην φρουρούμενη περιοδεία του. Ας το συνειδητοποιήσουν, ωστόσο, στον ΣΥΡΙΖΑ: Ολοένα και λιγότεροι θα είναι στο εξής οι στημένοι χειροκροτητές τους και άφθονοι μόνον οι αστυνομικοί που θα τους συνοδεύουν».

Διαβάστε ακόμη:

- Ν. Παππάς: «Η Μακεδονία ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων - Η αλήθεια πονάει»

- Επιμένει ο Ν. Παππάς: «Μακεδονία» των γειτόνων πριν τις Πρέσπες

- ΝΔ: Παραδίδουμε τον κ. Παππά και το κόμμα του στην κρίση των Ελλήνων