ΝΔ: Ο «Ευαγγελισμός» δείχνει το τι συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα

ΝΔ: Ο «Ευαγγελισμός» δείχνει το τι συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα

Πυρά κατά της κυβέρνησης για την πολιτική της στον τομέα της Υγείας εξαπέλυσε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου με αφορμή την εικόνα εγκατάλειψης του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία.

«Η εικόνα εγκατάλειψης του Ευαγγελισμού, ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, είναι απολύτως ενδεικτική του τι συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα. Αντί να ασχοληθούν με το πώς θα βρεθεί λύση με το ζήτημα που έχει προκύψει με το στεφανιογράφο του Ευαγγελισμού, ο οποίος παραμένει εκτός λειτουργίας σχεδόν είκοσι μέρες, το υπουργείο Υγείας βάζει άλλες προτεραιότητες προκειμένου να ικανοποιήσει γνωστούς και κομματικούς φίλους», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

Tονίζει πως ο κατήφορος της «κοινωνικά ευαίσθητης» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει τελειωμό. «Η κυνική αδιαφορία τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ευτυχώς για τη χώρα, ο χρόνος τους μετρά αντίστροφα».

Υπενθυμίζεται ότι το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός προσέφυγε στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά για την «τραγική» κατάσταση που επικρατεί στο Ψυχιατρικό Τμήμα.