ΝΔ: «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν παραδοθεί μόνοι τους στο χλευασμό όλων των Ελλήνων»

ΝΔ: «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν παραδοθεί μόνοι τους στο χλευασμό όλων των Ελλήνων»

Για εγκαίνια ντροπής έκανε λόγο με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την παρουσία του πρωθυπουργού στον χαιρετισμό του στο σταθμό του μετρό στο Συντριβάνι της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζοντας την τετραετία της κυβέρνησης μια κυβέρνηση ψεμάτων, ανικανότητας και φτηνής προπαγάνδας.

«Τα εγκαίνια της ντροπής συνοψίζουν με τον καλύτερο τρόπο την τετραετία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μιας τετραετίας ψεμάτων, ανικανότητας και φτηνής προπαγάνδας. Έχουν πλέον παραδοθεί μόνοι τους στο χλευασμό όλων των Ελλήνων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρωθυπουργός στα εγκαίνια σημείωσε: «Tο πιο γνωστό ανέκδοτο για την πόλη της Θεσσαλονίκης παύει να είναι πια ανέκδοτο και γίνεται πραγματικότητα», στον χαιρετισμό του από το σταθμό του μετρό στο Συντριβάνι, τον οποίο και επιθεώρησε... πρόωρα, καθώς οι συρμοί θα λειτουργήσουν το 2020, ενώ θα ξηλωθεί και ο σταθμός μετά τα εγκαίνια για να συνεχιστούν τις εργασίες. Αντιδράσεις από τα αντιπολιτευτικά κόμματα, καταγγέλλουν νέα φιέστα - παρωδία.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό «είναι στο 95% ολοκληρωμένο το έργο σε ό,τι αφορά την κατασκευή των 13 πρώτων σταθμών και αυτό που λείπει», υποστήριξε, «είναι δύο πράγματα: οι συρμοί και ο ιδιοκτήτης του έργου, δηλαδή οι πολίτες της Θεσσαλονίκης που δικαιούνται μετά από τόσα χρόνια αναμονής να έχουν τη δυνατότητα μιας σύγχρονης υποδομής που θα αλλάξει την ποιότητα της ζωής τους και την καθημερινότητα τους».