ΝΔ κατά Τόσκα: Η κατάσταση με τη βία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο

ΝΔ κατά Τόσκα: Η κατάσταση με τη βία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο

Σφοδρή επίθεση κατά του Νίκου Τόσκα εξαπολύει η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τις τελευταίες επιθέσεις κατά αστυνομικών, κατηγορώντας τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει ότι κατάσταση με την βία και την ανομία έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο καθώς αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων δέχθηκαν στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη δολοφονικές επιθέσεις με στόχο την αφαίρεση της ζωής τους.

«Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών, δημοσίως πια καταγγέλλουν τον αρμόδιο υπουργό κ. Τόσκα ότι αρνείται να τους δώσει την εντολή να συλλάβουν τους μπαχαλάκηδες. Και εκείνος, ζώντας εκτός τόπου και χρόνου, παραχωρεί συνεντεύξεις στις οποίες τα βρίσκει όλα καλώς καμωμένα», κατλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι τη νύχτα του Σαββάτου αστυνομικοί των ΜΑΤ δέχθηκαν διπλή επίθεση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις οποίες θα μπορούσαν να υπάρξουν ακόμη και θύματα καθώς στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης η κλούβα των ΜΑΤ δέχθηκε 30 μολότοφ από τους κουκουλοφόρους που βγήκαν ξαφνικά από Πανεπιστήμιο.

Για δολοφονική ενέργεια έκαναν λόγο οι εκπρόσωποι των αστυνομικών.      

Διαβάστε ακόμα:

- ΝΔ Θεσσαλονίκης: Δυστυχώς τα πανεπιστήμια έχουν παραδοθεί στις ορέξεις κακοποιών