ΝΔ για Κοτζιά: Παραχώρησε στους Σκοπιανούς τη δυνατότητα να δηλώνουν «Μακεδόνες»

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, 12:13
-A +A
ΝΔ για Κοτζιά: Παραχώρησε στους Σκοπιανούς τη δυνατότητα να δηλώνουν «Μακεδόνες»

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τον για αλαζονεία και αυταρέσκεια ενώ τον καλεί να εξηγήσει γιατί παραχώρησε τον όρο «Μακεδόνας» στους Σκοπιανούς.

«Στην πατριωτική ευαισθησία των Ελλήνων, ο κ. Νίκος Κοτζιάς απαντά με τη γνωστή αυταρέσκεια και αλαζονεία του. Αντί να δίνει συνεντεύξεις για την επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε και παράγει ήδη τετελεσμένα, ας εξηγήσει στους Έλληνες ένα μόνο πράγμα: Γιατί παραχώρησε στους Σκοπιανούς τη δυνατότητα να δηλώνουν "Μακεδόνες" και να ισχυρίζονται ότι μιλούν τη "μακεδονική" γλώσσα, κάτι που καμία ελληνική κυβέρνηση δεν δέχθηκε στο παρελθόν;», τονίζει σε σχετική ανακοίνωση η ΝΔ.

Η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήρθε ως απάντηση σε σημερινή συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά, στο πλαίσιο της οποίας ο Υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι η πλειοψηφία του κόσμου είναι υπέρ της συμφωνίας και στηρίζει την κυβέρνηση και τους χειρισμούς της στο Σκοπιανό, γεγονός που αποδεικνύεται από... κρυφές δημοσκοπήσεις που έχει στη διάθεσή του.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 12/08/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα