ΝΔ για εκλογές ΤΕΕ: Η νίκη ενδυναμώνει την κυβερνητική προσπάθεια για ανάκαμψη της χώρας

ΝΔ για εκλογές ΤΕΕ: Η νίκη ενδυναμώνει την κυβερνητική προσπάθεια για ανάκαμψη της χώρας

Η μεγάλη νίκη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών στις εκλογές του ΤΕΕ ενδυναμώνει την προσπάθεια της Κυβέρνησης για ανάκαμψη της χώρας, σχολίασε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στεργίου, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του στην παράταξη και στον επικεφαλής της Γιώργο Στασινό για τη μεγάλη νίκη τους στις χθεσινές εκλογές.

«Πρόκειται για μια ιστορική πρωτιά, αφού η ΔΚΜ άγγιξε το 40%, ενώ η παράταξη που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε μονοψήφιο ποσοστό», τόνισε ο κ. Στεργίου.

Ανέφερε ακόμη ότι «οι χιλιάδες μηχανικοί με την ψήφο τους επιβράβευσαν την εκσυγχρονιστική πορεία που χάραξε το ΤΕΕ και προσωπικά ο πρόεδρος του Γ. Στασινός τα τελευταία χρόνια και επιβεβαίωσαν, αυτό που αποτυπώνεται σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ότι δηλαδή η κοινωνική αποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας είναι μεγαλύτερη από το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου».

Τέλος, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής τόνισε πως «έτσι ενδυναμώνεται έτσι με τον πιο εμφατικό τρόπο η προσπάθεια της Κυβέρνησης για ανάκαμψη της χώρας και δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας για τους επιστήμονες και το παραγωγικό δυναμικό της».