Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 17:11

-A +A

Μ. Βαρβιτσιώτης για Διαβατά και σταθμό Λαρίσης: Σήμερα τελειώνει ο μύθος της «αριστερής ευαισθησίας»

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 17:11
Μ. Βαρβιτσιώτης για Διαβατά και σταθμό Λαρίσης: Σήμερα τελειώνει ο μύθος της «αριστερής ευαισθησίας»
-A +A

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο φιλοξενίας μεταναστών στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και έπειτα από την κατάληψη του σιδηροδρομικού σταθμού Λαρίσης από μετανάστες, ασκεί η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά με τον πιο τραγικό τρόπο, ενώ τελειώνει μια και καλή ο μύθος της «αριστερής ευαισθησίας». 

Οι σημερινές εικόνες αποτελούν ντροπή για ένα κράτος που θέλει να λέγεται οργανωμένο και έχει λάβει πακτωλούς εκατομμυρίων ευρώ από την Ευρώπη για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος, επισημαίνει ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Παράλληλα, υπενθυμίζει πως από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν επισκέφθηκε τα Διαβατά, είχε επισημάνει την άναρχη κατάσταση που επικρατεί και είχε ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό να προβεί άμεσα στις αναγκαίες πρωτοβουλίες

Αναλυτικά, ο κ. Βαρβιτσιώτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Για πολλοστή φορά, η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο. Για ακόμη μία φορά μετανάστες προξενούν επεισόδια στους χώρους υποδοχής και φιλοξενίας και η Κυβέρνηση παρακολουθεί απαθής, παντελώς ανίκανη να υπερασπιστεί την ασφάλεια και να επιβάλλει την τάξη. Από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και επισκέφθηκα τα Διαβατά, είχα επισημάνει την άναρχη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, τη γκετοποίηση που υπάρχει στον χώρο και την απαράδεκτη καθυστέρηση στην εξέταση των αιτημάτων ασύλου. Και είχα ζητήσει από τον αρμόδιο Υπουργό να προβεί άμεσα στις αναγκαίες πρωτοβουλίες.

Σήμερα, επίσης, στον Σταθμό Λαρίσης εκτυλίσσονται σκηνές “Ειδομένης”, που αποτελούν ντροπή για ένα κράτος που θέλει να λέγεται οργανωμένο και έχει λάβει πακτωλούς εκατομμυρίων ευρώ από την Ευρώπη για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Οι εικόνες κατάληψης των σιδηροδρομικών γραμμών από απελπισμένες μανάδες και μικρά παιδιά είναι ο καθρέφτης της ανεπάρκειας του ΣΥΡΙΖΑ στη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Σήμερα, τελειώνει μια και καλή ο μύθος της “αριστερής ευαισθησίας”».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα