ΝΔ: Εξόφθαλμος o εκβιασμός Καμμένου σε Τσίπρα

ΝΔ: Εξόφθαλμος o εκβιασμός Καμμένου σε Τσίπρα

Για εξόφθαλμο εκβιασμό κάνει λόγο η ΝΔ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγή του κανονισμού της Βουλής ώστε να αποτραπεί η προοπτική διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Με βάσει τις εξελίξεις που υπήρξαν σήμερα, με τον Πάνο Καμμένο να απειλεί πως αν διαλυθεί η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ η κυβέρνηση «δεν θα κάνει παρέλαση» και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να δηλώνει πως για «ηθικούς και πολιτικούς λόγους» θα εξεταστεί το θέμα του κανονισμού της Βουλής, το συμπέρασμα σύμφωνα με την Πειραιώς είναι ότι το Μαξίμου φοβάται.

Μάλιστα τονίζεται πως είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας «τρέμει» και προτίθεται να κάνει παραχωρήσεις ώστε να αποφευχθούν αποκαλύψεις από τον πρώην εταίρο του. 

Σημειώνεται ότι από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και έγινε γνωστό πως ο κανονισμός της Βουλής δεν επιτρέπει τη διατήρηση κοινοβουλευτικής ομάδας εάν ο πέμπτος βουλευτής δεν έχει εκλεγεί με αυτή, ο Πάνος Καμμένος έχει εξαπολύσει μια επίθεση που αγγίζει προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτηρίζει ως αχάριστο.

Παράλληλα όμως στέλνει διαρκώς μηνύματα που περιλαμβάνουν ευθείες απειλές όπως το σημερινό που αφορά στη διάρκεια ζωής της Κυβέρνησης αφήνοντας να διαφανεί ότι διαθέτει στοιχεία που μπορεί να την εξαναγκάσουν σε προσφυγή στις κάλπες. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες είναι το αποτέλεσμα ενός εξόφθαλμου πια εκβιασμού. Ο κ. Τζανακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ακόμη και τον Κανονισμό της Βουλής, προκειμένου ο κ. Καμμένος να μην χάσει την καρέκλα του αρχηγού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει και είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο κ. Καμμένος. Αυτό που και οι δύο δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όλοι οι πολίτες τους έχουν πάρει πια χαμπάρι».