Μήνυμα Ξυδάκη προς τον Αλ. Τσίπρα λίγο πριν τον ανασχηματισμό

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, 15:22 - Τελευταία ενημέρωση: 15:23
-A +A
Μήνυμα Ξυδάκη προς τον Αλ. Τσίπρα λίγο πριν τον ανασχηματισμό

Μήνυμα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στέλνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης ενόψει του ανασχηματισμό τονίζοντας ότι «όταν θέλεις να κάνεις ανανέωση πρέπει να χρησιμοποιήσεις δυνατά, δοκιμασμένα υλικά και όχι υλικά από κατεδαφίσεις».

Μιλώντας στον Realfm 97,8 ο Ν. Ξυδάκης επισήμανε: «Όλα τα κόμματα χρειάζονται ανανεώσεις από καιρού εις καιρόν και ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται τη δική του ανανέωση».

«Μπαίνει σε μία νέα ιστορική φάση η χώρα συνολικά και οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να ξανά δουν και τον εαυτό τους και τα καθήκοντα τους απέναντι στην κοινωνία που τα διαλέγει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ξυδάκης και πρόσθεσε:

«Η επιλογή του Πάνου Σκουρλέτη, είναι μία επιλογή προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι ένα στέλεχος ιστορικό της Αριστεράς, με βάρος στο όνομα του μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τον εκτιμούν, ακούν τη φωνή του, ακούν τον προβληματισμό του, έχει την κυβερνητική εμπειρία. Φυσικά είναι ανανέωση».

«Όταν θέλεις να κάνεις ανανέωση και να πας σε μία καινούργια ιστορική περίοδο πρέπει να χρησιμοποιήσεις δυνατά, δοκιμασμένα υλικά και όχι υλικά από κατεδαφίσεις» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 13/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα