Με κεντρικό σύνθημα «ανάπτυξη για όλους» ο Κυρ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Με κεντρικό σύνθημα «ανάπτυξη για όλους» ο Κυρ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Με κεντρικό σύνθημα «ανάπτυξη για όλους», και στόχο να εξηγήσει σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα πώς αυτό μετουσιώνεται ήδη σε απτά αποτελέσματα που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών, ανεβαίνει την Παρασκευή στην 84η ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλύσει το κυβερνητικό σχέδιο που ενεκρίθη από τους πολίτες στις εκλογές και το οποίο προτάσσει τη μείωση φόρων για όλους, τη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, και την ασφάλεια σε όλη τη χώρα.

Άλλωστε όπως έχει ήδη αναφέρει «εμείς έχουμε το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε κωλοτούμπα» θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει ότι εφαρμόζει ένα σχέδιο για το οποίο ψηφίστηκε η σημερινή κυβέρνηση και μάλιστα σε ορισμέες περιπτώσεις μέτρα θετικά για τους πολίτες όπως η περίπτωση της μείωσης του ΕΝΦΙΑ προχωρούν νωρίτερα από τα χρονοδιαγράμματα που προαναγγέλθηκαν πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Το σχέδιο «ανάπτυξη για όλους» του Πρωθυπουργού περιλαμβάνει αναπτυξιακές πρωτοβουλίες αλλά και το ξεμπλοκάρισμα μεγάλων ξένων επενδύσεων μέσα από τις οποίες αναμένεται να δημιουργηθούν  δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Επενδύσεις όπως αυτή  στο Ελληνικό, που  επί χρόνια μπλόκαρα οι ιδεοληψίες της προηγούμενης κυβέρνησης, είναι η χαρακτηριστικότερη από αυτές, της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά με το νέο αυξημένο master plan και το ξεμπλοκάρισμα των επενδυτικών σχεδίων της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνει ο Πρωθυπουργός στο μεταρρυθμιστικό του σχέδιο που είχε παρουσιάσει προεκλογικά και που ήδη υλοποιείται, με γνώμονα την ελάφρυνση των πολιτών.

Οι μεγάλες μειώσεις του ΕΝΦΙΑ, οι οποίες έγιναν πράξη ένα χρόνο νωρίτερα από το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα αποτελούν πραγματικότητα όπως φάνηκε και από τα εκκαθαριστικά που αναρτήθηκαν. Αφορούν σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες και πιστοποιούν τη μετάβαση από την εποχή των ψεύτικων υποσχέσεων, στην εποχή των αποτελεσμάτων, της συνέπειας και της εμπιστοσύνης.

Επίσης οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στις 120 δόσεις για τις οφειλές προς το Δημόσιο και τα Ταμεία, αλλά και ο μηχανισμός προστασίας της πρώτης κατοικίας, αποδεικνύουν ότι πρώτη μέριμνα της νέας κυβέρνησης είναι να ωφεληθούν όλοι οι πολίτες από την εφαρμογή της πολιτική της.