Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Αδικαιολόγητη η αποχώρηση της ΝΔ από τη Βουλή

Τετάρτη 05 Ιουνίου 2019, 11:12
-A +A
Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Αδικαιολόγητη η αποχώρηση της ΝΔ από τη Βουλή

Αδικαιολόγητη χαρακτήρισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, την αποχώρηση της ΝΔ από τη Βουλή για τον νέο Ποινικό Κώδικα και για το αφορολόγητο, για νομοθετήματα, όπως είπε, που είναι «κοινής αποδοχής και αναγκαία».

Μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα" και απαντώντας στις κατηγορίες περί ρουσφετολογικών ρυθμίσεων, η κ. Ξενογιαννακοπούλου επισήμανε ότι είχαν προαναγγελθεί πριν από την προκήρυξη των εκλογών και ότι δεν πρόκειται για νομοθετήματα της τελευταίας στιγμής, καθώς ειδικά για τους Ποινικούς Κώδικες έχουν προηγηθεί μήνες επιστημονικής επεξεργασίας και εξαντλητικής πολιτικής διαβούλευσης και υπάρχει μια ευρύτατη συναίνεση.

Σε ερώτηση γιατί οι πολίτες να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως το κόμμα αυτό εγγυάται την οικονομική ανάπτυξη, το εισόδημα, την εργασία και ένα περιβάλλον δημοκρατικό και κοινωνικό για τον ελληνικό λαό. «Μια παλινόρθωση σε μία νεοφιλελεύθερη πολιτική θα πλήξει όχι απλώς τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα και τη μεσαία τάξη, αλλά θα υπάρξει μία επιστροφή σε μία οικονομική πολιτική η οποία θα φέρει τη χώρα ξανά σε αδιέξοδα και νέες ανισότητες», τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 06/12/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα