Μ. Χρυσοχοΐδης: Χωρίς ασφάλεια η Δημοκρατία σαπίζει

Μ. Χρυσοχοΐδης: Χωρίς ασφάλεια η Δημοκρατία σαπίζει

Ως μέγιστο αγαθό χαρακτήρισε την ασφάλεια ο Μ. Χρυσοχοΐδης κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και πρόσθεσε ότι τραγωδίες όπως αυτή στο Μάτι δεν πρέπει να ξανασυμβούν ποτέ.

«Είναι τιμή μου η ανάθεση του υπουργείου από τον Κυρ. Μητσοτάκη. Η ασφάλεια είναι το μέγιστο αγαθό. Αποστολή μας είναι να μεγενθύνουμε το αίσθημα της ασφάλειας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης προσθέτοντας ότι «Χωρίς την ασφάλεια η Δημοκρατία σαπίζει»

«Θέλω να είμαστε όλοι περήφανοι που επιτελούμε αυτό το λειτούργημα. Αποστολή μας να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση των Ελλήνων πολιτών» σημείωσε ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτης και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν ζητήματα που μας πληγώνουν, όπως το Μάτι. «Θα υποσχεθούμε όλοι εδώ ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Ποτέ πια εφησυχασμός», επεσήμανε.

«Χάθηκαν 100 άνθρωποι, πληγώθηκαν άλλοι και πρέπει ο στόχος να είναι "ποτέ πια ξανά Μάτι"» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Θέλω σήμερα από εδώ να φύγουμε με ένα μήνυμα, ότι ξεκινάμε μια πορεία όπου ο καθένας μας θα αφιερωθεί στον στόχο του και θα είναι μια προσωπικότητα περήφανη, αξιοπρεπής», κατέληξε ο Μ. Χρυσοχοΐδης.