Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 11:40

-A +A

Λίνα Νικολοπούλου: Η προστασία της κουκούλας έχει ημερομηνία λήξης

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 11:40
Λίνα Νικολοπούλου: Η προστασία της κουκούλας έχει ημερομηνία λήξης
-A +A

Δριμύ κατηγορώ για προσπάθεια σπίλωσης του συζύγου της Γιάννη Στουρνάρα εξαπολύει η κ. Λίνα Νικολοπούλου με αφορμή νέα δημοσιεύματα σχετικά με εμπλοκή της εταιρείας της MINDVIEW στην υπόθεση NOVARTIS τονίζοντας «η προστασία της κουκούλας έχει ημερομηνία λήξης»

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει ότι δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια νέα προστατευόμενη «κουκουλοφόρο μάρτυρα» η οποία κατηγορεί την εταιρείας της για εμπλοκή στην υποθεση Novartis αν και όπως έχει αποκαλυφθεί η εν λόγω εταιρεία της «δεν έχει συνεργαστεί ποτέ μαζί της». Κυρίως δε, δεν έχει υποπέσει ποτέ «σε οποιανδήποτε έκνομη ενέργεια».

Επίσης καταγγέλλει σενάρια που «εξυφαίνονται σε υπόγεια» με μοναδικό στόχο τη σπίλωση του συζύγους της Γιάννη Στουρνάρα και της οικογένειάς της.

Δεν παραλείπει να μιλήσει για «φαντασιώσεις» του Κ. Βαξεβάνη και της εφημερίδα Documento τον οποίο καλεί να προσέλθει στα δικαστήρια προκειμένου να εκδικαστούν οι σε βάρος του αγωγές και μηνύσεις για συκοφαντία
Καταλήγει δε λέγοντας πως η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της κ. Λίνας Νικολοπούλου

«Το σήριαλ Novartis - ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζεται με νέα προστατευόμενη κουκουλοφόρο μάρτυρα που καταφέρεται εναντίον της εταιρείας μου MINDVIEW. Μόνο που, δυστυχώς για τους συκοφάντες, η εταιρεία αυτή δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με την εταιρεία Novartis ούτε έχει υποπέσει σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια… Αλλά τι σημασία έχει αυτό; Θεωρούνται ψιλά γράμματα στα υπόγεια όπου εξυφαίνονται τα σενάρια σπίλωσης του συζύγου μου Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και της οικογένειάς μας.

Ο Κώστας Βαξεβάνης αντί να φαντασιώνεται το επόμενο σενάριο συκοφαντίας μου ας προσέλθει στα δικαστήρια για να εκδικαστούν οι αγωγές μου και μηνύσεις εναντίον του, αντί να ζητά διαρκώς αναβολές…

Η εταιρεία MINDVIEW είναι εταιρεία έρευνας αγοράς και διεξάγει έρευνες στον τομέα της υγείας, που είναι και η ειδικότητά μου, σύμφωνα με τη διεθνώς αναγνωρισμένη μεθοδολογία και δεοντολογία. Συμβάλλεται με νόμιμες συμβάσεις και συμμορφώνεται με τους νόμους του κράτους. Τα τελευταία δυο χρόνια οι εταιρείες μου ελέγχονται διαρκώς και εξονυχιστικά από όλες τις επιτροπές ελέγχου και δυστυχώς για τους συκοφάντες μου, ουδέν έχει προκύψει.»
Η συνέχεια στα δικαστήρια. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η προστασία της κουκούλας ημερομηνία λήξεως…

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα