Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά

Του Γιάννη Τρουπή

Σκληρή επίθεση σε υψηλούς τόνους εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε στελέχη της πολιτικής ακαδημίας στην Θεσσαλονίκη.

«Έχουμε μπροστά μας μια σκληρή προεκλογική περίοδο. Δεν ξέρω πότε θα γίνουν εκλογές αλλά κάθε μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ζημιά στον τόπο. Ο κ. Τσίπρας κουράστηκε και κουράζει, έχει τελειώσει πολιτικά. Θέλουμε όχι απλά κομματική, αλλά πολιτική και ιδεολογική επικράτηση» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε πως η μεταφορά του πολίτικου λόγου του κόμματος έχει τεράστια σημασία ειδικά σε μια περίοδο που ο πολιτικός αντίπαλος έχει επιδοθεί σε διαδικασία παραπληροφόρησης, όπως είπε. «Όσο καλοί και αν είμαστε εμείς η μεγάλη αξία ενός κόμματος είναι οι άνθρωποι του.

Δεν θέλουμε απλά να κερδίσουμε, επειδή ο κόσμος έχει κουραστεί και προδοθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το θεωρώ δεδομένο. Θέλω να κερδίσουμε γιατί οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν και πάλι. Και σε ένα περιβάλλον γενικευμένης καχυποψίας, αυτό δεν είναι απλή υπόθεση. Αυτό περνάει από όλους σας. Περνάει από τα στελέχη που δίνουν το δικό τους αγώνα είτε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είτε στο διαδίκτυο είτε και στην προσωπική σας επαφή στις τοπικές κοινωνίες, στις κομματικές οργανώσεις, στα καφενεία, στους χώρους δουλειάς, στις συνδικαλιστικές οργανώσεις».

Η ΝΔ είναι το μόνο βαθιά λαϊκό κόμμα της χώρας, τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος περπάτησε στην πλατεία Αριστοτέλους και συνομίλησε με πολίτες.