Κυρ. Μητσοτάκης: Εξοργιστική ανοχή της κυβέρνησης στο Ρουβίκωνα, της θυμίζει το παρελθόν της

Κυρ. Μητσοτάκης: Εξοργιστική ανοχή της κυβέρνησης στο Ρουβίκωνα, της θυμίζει το παρελθόν της

Για εξοργιστική ανοχή της κυβέρνησης στη δράση της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» κάνει λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις δύο εισβολές που πραγματοποίησαν σήμερα μέλη της στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αθήνα.

«Άκουσα ότι ο Ρουβίκωνας εισέβαλε και στην Θεσσαλονίκη, ίσως το επόμενο αίτημά του θα είναι να αποκτήσει περίπτερο στη ΔΕΘ» σχολίασε σκωπτικά σε τοποθέτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι «είναι εξοργιστική η ανοχή της κυβέρνησης».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε ακόμα ότι «δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς ασφάλεια», τονίζοντας ότι «θα αποκατασταθεί η ασφάλεια» καθώς «μία ολόκληρη χώρα διασύρεται από μια οργάνωση που παίρνει το νόμο στα χέρια της, ίσως επειδή θυμίζει στην κυβέρνηση το παρελθόν της».

«Αυτά τα φαινόμενα επί δικών μας ημερών θα τελειώσουν κι αυτή είναι μία δέσμευση η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη. Αφορά όχι μόνο την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά ολόκληρη την επικράτεια», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.