Κόντρα Σκουρλέτη-ΚΚΕ για την παρέμβαση του ΠΑΜΕ στο Περιφερειακό Συνέδριο

Κόντρα Σκουρλέτη-ΚΚΕ για την παρέμβαση του ΠΑΜΕ στο Περιφερειακό Συνέδριο

Κόντρα Πάνου Σκουρλέτη-ΚΚΕ για την εισβολή, το πρωί, μελών του ΠΑΜΕ στο χώρο του Περιφερειακού Συνεδρίου που διεξάγεται στην Ελευσίνα.

Ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε «ολισθηρό» το δρόμο που ακολουθεί το ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για υιοθέτηση της λογικής της αντι-συγκέντρωσης αντί για τη λογική της διαμαρτυρίας.

Πρόκειται για «λογική από την οποία έχει υποφέρει η Αριστερά σε αυτόν τον τόπο», ανέφερε ο υπουργός και μίλησε για «επικίνδυνο δείγμα γραφής».

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΚΚΕ που με ανακοίνωσή του διερωτάται εάν η κυβέρνηση ετοιμάζεται να χτυπήσει και το δικαίωμα των συγκεντρώσεων μετά τις απεργίες.

«Πάει πολύ, υπουργοί της κυβέρνησης, η οποία ετοιμάζεται να χτυπήσει το δικαίωμα στην απεργία, να εγκαλούν το ΚΚΕ για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας του εργατικού - λαϊκού κινήματος ενάντια στην «αναπτυξιακή» φιέστα της κυβέρνησης στη Δυτική Αττική, εκεί ακριβώς όπου οι πολιτικές στήριξης του κεφαλαίου έπνιξαν στη λάσπη ολόκληρες περιουσίες και οδήγησαν στο να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Μήπως μετά το χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας η κυβέρνηση ετοιμάζεται να απαγορεύσει και τις συγκεντρώσεις;» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ.