ΚΙΝΑΛ: Εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ η χειραγώγηση του θεσμού της Δικαιοσύνης

ΚΙΝΑΛ: Εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ η χειραγώγηση του θεσμού της Δικαιοσύνης

Για εμμονή στη χειραγώγηση του θεσμού της Δικαιοσύνης κατηγορεί το ΚΙΝΑΛ τον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για αλλαγή της ανώτατης ηγεσίας του Αρείου Πάγου προεκλογικά, ενώ κάνει λόγο για επικράτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Με την απόφαση αυτή «δεν κέρδισε το κύρος της Δικαιοσύνης, ούτε η αναγκαία θωράκιση του θεσμού. Επικράτησαν οι πολιτικές σκοπιμότητες του ΣΥΡΙΖΑ, οι θεσμικές ακροβασίες και αυθαιρεσίες, η εμμονή του στη χειραγώγηση του θεσμού της Δικαιοσύνης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

«Οι τελευταίες μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δεν θα είναι οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας για τους θεσμούς. Ποτέ στο παρελθόν μετά την μεταπολίτευση η αντισυνταγματική συμπεριφορά της Κυβέρνησης δεν αποτελούσε καθημερινότητα για τη λειτουργία των θεσμών. Για τη χώρα, τους πολίτες και την ποιότητα της Δημοκρατίας είναι ανάγκη να τα αφήσουμε όλα αυτά στο παρελθόν μαζί με την κακή ανάμνηση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – προθύμων» καταλήγει ανακοίνωση.