Κ. Νοτοπούλου: Δεν έκανα λάθη, εκτός ίσως από τις... ροζ γόβες

Κ. Νοτοπούλου: Δεν έκανα λάθη, εκτός ίσως από τις... ροζ γόβες

Δεν κάναμε λάθη δηλώνει η Κ. Νοτοπούλου, παρά την 4η θέση που κατέλαβε στην κούρσα για τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως αν ήταν λάθος που έβαλε ροζ γόβες θα το κρίνουν οι άλλοι. Ταυτόχρονα υποστηρίζει πως η ίδια μετέτρεψε το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης από... άχρηστο σε χρήσιμο.

Σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα GRTimes, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Θεσσαλονίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου δεν θεωρεί ότι ευθύνεται η ίδια για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα.

«Συνηθίζω να κάνω έντονη αυτοκριτική αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω λάθη από την παράταξή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Οι υπόλοιπες παρατάξεις πράγματι έκαναν λάθη. Αν είναι λάθος ότι κάποια στιγμή έβαλα ροζ γόβες και συζητήθηκε τόσο, αυτό θα το κρίνετε εσείς. Λάθος ίσως ήταν ότι έχασα τόσο χρόνο, προκειμένου να πείσω ανθρώπους να συμπορευτούν μαζί μας, ανθρώπους που ήδη μοίρασαν την εξουσία από άλλες θέσεις».

Η κ. Νοτοπούλου δήλωσε ακόμη ότι το Μακεδονικό επηρέασε την παράταξή της και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Αν δεν υπήρχε η αγωνία των συμπολιτών μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε καταγράψει σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα διαφορετικά ποσοστά. Είμαστε οι μόνοι που λύσαμε ζητήματα στη Βόρεια Ελλάδα», τόνισε.

Παράλληλα, η κ. Νοτοπούλου απέδωσε στον... εαυτό της τα εύσημα για τη θητεία της στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης. τονίζοντας πως «το ΥΜΑΘ ήταν μια μεγάλη πρόκληση: πώς ένα άχρηστο υπουργείο μετατρέπεται σε χρήσιμο υπουργείο», ενώ αναφερόμενη στον δήμο Θεσσαλονίκης τόνισε πως «ήταν ένα στοίχημα ζωής» η υποψηφιότητά της.

Στην ίδια συνέντευξη, η κ. Νοτοπούλου αναφέρθηκε και στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη, δηλωνοντας ότι θα ψηφίσει «το λιγότερο κακό για την πόλη».