Κ. Κυρανάκης: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απολογηθεί για τη θεσμική εκτροπή

Κ. Κυρανάκης: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απολογηθεί για τη θεσμική εκτροπή

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης αλλά και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Novartis, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κάνοντας λόγο για σκευωρία που εξελίσσεται σε φιάσκο.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πια μόνος του απέναντι σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και προσθέτει ότι πλέον οι εκλογές που έρχονται δεν αφορούν μόνο τα εθνικά θέματα και την οικονομία, αλλά την ποιότητα της Δημοκρατία.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης επισημαίνει τα εξής:

«Η σκευωρία που έστησε η κυβέρνηση εξελίσσεται σε ένα πρωτοφανές φιάσκο. Οι κουκούλες έπεσαν και το μόνο που φανερώθηκε είναι η απαράδεκτη χειραγώγηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών από ένα επικίνδυνο παρακράτος. 

Ο κ. Τσίπρας είναι πια μόνος του απέναντι σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και οφείλει να απολογηθεί για τη θεσμική εκτροπή που του καταλογίζει ακόμη και η Ένωση Δικαστών.
 
Οι εκλογές που έρχονται δεν αφορούν μόνο τα εθνικά θέματα και την οικονομία, αλλά την ποιότητα της Δημοκρατίας μας και το κράτος Δικαίου που η Νέα Δημοκρατία εγγυάται ότι θα αποκαταστήσει».