«Mε ανύπαρκτα στοιχεία η εμπλοκή Πικραμμένου στην υπόθεση Novartis»

«Mε ανύπαρκτα στοιχεία η εμπλοκή Πικραμμένου στην υπόθεση Novartis»

Νέα τροπή στην υπόθεση Novartis, όσον αφορά το θέμα της εμπλοκής πολιτικών προσώπων δίνει η κατάθεση του αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή, την οποία δημοσιεύει η «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με την την εφημερίδα στην αναφορά του ο κ. Αγγελής υποστηρίζει πως η εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, είχε «ανύπαρκτα στοιχεία» για τον Παναγιώτη Πικραμμένο, ωστόσο συμπεριέλαβε το όνομά του στη δικογραφία υπόπτων προς τη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αγγελής, βάσει της κατάθεσής του - όπως αυτή δημοσιεύεται στην εφημερίδα - αναφέρει ότι σε συνομιλία του με τη κ. Τουλουπάκη η τελευταία επικαλέστηκε βίντεο κατά του πρώην υπηρεσιακού πρωθυπουργού λέγοντας ότι «έχουμε ένα βίντεο όπου ο Φρουζής αναφέρει ότι έκανε ένα δωράκι 100.000 ευρώ στον κ. Πικραμμένο».

«Την ρώτησα αν το έχει στείλει στις εγκληματολογικές υπηρεσίες για απομαγνητοφώνηση. Μου είπε ότι δεν το έχει στείλει. Της έδωσα παραγγελία να το στείλει αύριο το πρωί, αλλά πριν να μου το φέρει να το δω. Την επόμενη μέρα μου είπε: Συγγνώμη, έκανα λάθος, δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο για τον Πικραμμένο», σημειώνει στην κατάθεσή του, βάσει του δημοσιεύματος.

Ο κ. Αγγελής αναφέρει ακόμα ότι ρώτησε την κ. Τουλουπάκη «γιατί έβαλε τον κ. Πικραμμένο στη δικογραφία υπόπτων προς τη Βουλή» και προσθέτει πως «και εκείνη ουδεμία απάντηση μου έδωσε», όπως χαρακτηριστικά παραθέτει το δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για «ανύπαρκτα στοιχεία».

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί σήμερα