«Χάνει» και το γραφείο του στη Βουλή ο Ε. Μεϊμαράκης

«Χάνει» και το γραφείο του στη Βουλή ο Ε. Μεϊμαράκης

Αλλαγές και σε γραφεία στο Κοινοβούλιο έφερε η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Και τούτο διότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έχει κληθεί να παραδώσει τα κλειδιά του γραφείου που διατηρούσε δίπλα στην Ολομέλεια, προκειμένου να μεταφερθεί σε άλλο κτίριο της Βουλή, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αμαλίας.

Σύμφωνα, πάντως, με κοινοβουλευτικές πηγές ο πρώην πρόεδρος της Βουλής συναίνεσε στις επιταγές του Κανονισμού (αντίθετα με ότι έχουν πράξει ορισμένοι παλαιότερα) και έτσι πλέον θα πρέπει να μαζέψει τα πράγματά του.

Σε αυτόν τον χώρο θα μετεγκατασταθεί η Ένωση Κεντρώων, αφού προσωρινά ο Βασίλης Λεβέντης διατηρούσε ένα χώρο λίγων τετραγωνικών μέτρων κοντά στην πτέρυγα που βρίσκεται ο νυν πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Να σημειωθεί, ότι πριν από λίγες ώρες παρέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και μάλιστα ήδη οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει να εργάζονται.  Τέλος, δεκτό έγινε το αίτημα των ανεξάρτητων βουλευτών (Νικολόπουλος, Παναγούλης) να έχουν δικό τους χώρο στο κτίριο της Βουλής.


Α. Διαμάντης