Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019, 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 16:25

-A +A

Φ. Γεννηματά για Novartis: Η σιωπή της κυβέρνησης είναι εκκωφαντική

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019, 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 16:25
Φ. Γεννηματά για Novartis: Η σιωπή της κυβέρνησης είναι εκκωφαντική
-A +A

Για σιωπή εκ μέρους της κυβέρνησης έκανε λόγο η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά με αφορμή τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσα του Πρώτου Θέματος από τον αντιεισαγγελέα Κ. Αγγελή για την υπόθεση NOVARTIS τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός έχει βαρύτατες ευθύνες.

Τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσα του Πρώτου Θέματος από τον αντιεισαγγελέα Κ. Αγγελή σχετικά με την υπόθεση NOVARTIS. σχολίασε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά απαιτώντας από τον πρωθυπουργό να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις καθώς, όπως τόνισε, έχει βαρύτατες ευθύνες.

«Κύριε Τσίπρα έχετε βαριές ευθύνες για την πλεκτάνη και οφείλετε συγκεκριμένες απαντήσεις. Ότι και να κάνετε όμως η συγκάλυψη δεν θα περάσει», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.

Επίσης, η κ. Γεννηματά, στη δήλωσή της, τονίζει: «Οι αναφορές του αρμόδιου εισαγγελέα κ. Αγγελή που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στο Πρώτο Θέμα, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την πολιτική σκευωρία που στήθηκε στην υπόθεση Novartis κατά πολιτικών προσώπων και στελεχών της παράταξής μας. Η σιωπή της κυβέρνησης είναι εκκωφαντική».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα