Επευφημίες πολιτών στον Κυριάκο Μητσοτάκη - «Να τολμήσεις»

Επευφημίες πολιτών στον Κυριάκο Μητσοτάκη - «Να τολμήσεις»

Αποδέκτης επευφημιών και χειροκροτημάτων από εκατοντάδες πολίτες που παρευρέθηκαν έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, έγινε σήμερα ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της πόλης και της επετείου του «ΟΧΙ». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντάλλαξε ευχές με τον συγκεντρωμένο κόσμο, ενώ πολλοί εξ αυτών του ευχήθηκαν να είναι δυνατός και γερός, αλλά και «να τολμήσει».

Ο πρωθυπουργός μετά το πέρας της δοξολογίας κατευθύνθηκε προς τους πολίτες τους οποίους και χαιρέτισε, με τους τελευταίους να απευθύνονται με εγκαρδιότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και να του εύχονται χρόνια πολλά και να είναι γερός και δυνατός για να φέρει σε πέρας του έργο του. 

Μάλιστα, ένας πολίτης τον κάλεσε «να τολμήσει», ενώ ένας άλλος που έφτασε στην πόλη από την Κύπρο του ζήτησε να προσέχει την πατρίδα του. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός μετέβη περπατώντας μέχρι το Διοικητήριο.

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Εν συνεχεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στα εγκαίνια της Εκθεσης έργων τέχνης με τίτλο "Σύγχρονες όψεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη", στο Διοικητήριο.

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο πρωθυπουργός μετέβη στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου και ξεκίνησε τη βόλτα από τη συμβολή της Αριστοτέλους με την Τσιμισκή, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Κ.Ο της Ν.Δ. Σταύρο Καλαφάτη και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Ο πρωθυπουργός περπάτησε στην Αριστοτέλους και χαιρέτισε πολίτες, είχε σύντομες συνομιλίες μαζί τους, αντάλλαξε ευχές και φωτογραφήθηκε μικρούς και μεγάλους που του το ζήτησαν.

Στο σημείο αυτό όμως συνέβη ένα απρόοπτο, καθώς σύμφωνα με τη voria.gr, ένας ηλικιωμένος, που προσπάθησε να  βρεθεί κοντά στον πρωθυπουργό σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι. Ο κ. Μητσοτάκης παρέμεινε στο σημείο μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά με τον ηλικιωμένο άνδρα ενώ ζήτησε από τους άνδρες της ασφάλειάς του να καλέσουν ασθενοφόρο.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο καφέ "Ολύμπιον" όπου βουλευτές, στελέχη της Ν.Δ. και μια μεγάλη ομάδα νέων του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Ο κ. Μητσοτάκης τους χαιρέτισε και κάθισε μαζί τους.

Λίγο πριν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό στο Πλαγιάρι, όπου συνομίλησε με τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.