Έντονες αποδοκιμασίες κατά Χ. Γιαννούλη (ΣΥΡΙΖΑ) στα Γιαννιτσά: «Μην ξαναπατήσετε εδώ»

Έντονες αποδοκιμασίες κατά Χ. Γιαννούλη (ΣΥΡΙΖΑ) στα Γιαννιτσά: «Μην ξαναπατήσετε εδώ»

Έντονες αποδοκιμασίες κατά του υποψηφίου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντρική Μακεδονία, Χρήστου Γιαννούλη, με πολίτες να του φωνάζουν «Στη Νότια Μακεδονία ήρθατε;», «Στα Σκόπια να πάτε, στα Σκόπια, είστε επικίνδυνοι».

Οι αποδοκιμασίες κατά του κ. Γιαννούλη σημειώθηκαν στη διάρκεια επίσκεψής του στον κεντρικό πεζόδρομο των Γιαννιτσών στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, την οποία κατέγραψε και συνεργείο του πρακτορείου Euronews.

Οι πολίτες, τους οποίους επιχειρούσε να προσεγγίσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης, τον υποδέχονταν με αποδοκιμασίες, όπως: «Είστε πουλημένοι, δεν ντρέπεστε λίγο; Προδότες».

Ο κ.Γιαννούλης προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ενώ χαρακτηριστική είναι η αντίδραση πολίτη, όταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης πήγε να του δώσει το χέρι του, με τον πολίτη να αντιδρά αρνούμενος.

Άλλος πολίτες είπε στον κ. Γιαννούλη: «Να μην ξαναπατήσετε εδώ. Είναι προτιμότερο», με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Ποιος το λέει αυτό;», και ο πολίτης να αντιτείνει χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος...».

Δείτε το βίντεο του Euronews: