Δ.Τσιόδρας: Ο κ. Τσίπρας είναι αδύναμος απέναντι στον κυβερνητικό του εταίρο

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, 15:46
-A +A
Δ.Τσιόδρας: Ο κ. Τσίπρας είναι αδύναμος απέναντι στον κυβερνητικό του εταίρο

«Αντί να τα ακούσει ο Καμμένος, τα άκουσε ο Στουρνάρας. Δύο μέρες μετά τις αλλοπρόσαλλες προτάσεις του Υπουργού Άμυνας, ο κ. Τσίπρας αδύναμος απέναντι στον κυβερνητικό του εταίρο, κάνει πως δεν είδε, δεν άκουσε» σχολιάζει ο Δημήτρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού, με ανακοίνωσή του για την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν βρήκε να πει μια λέξη για τις θέσεις του υπουργού του, που εκθέτουν διεθνώς τη χώρα και γελοιοποιούν την κυβέρνησή του. Για τις ανάγκες του κομματικού ακροατηρίου του ο κ. Τσίπρας, κατασκεύασε έναν εικονικό κόσμο όπου η οικονομία πάει καλά, οι επενδυτές κάνουν ουρές, η χώρα διεθνώς πάει από αναβάθμιση σε αναβάθμιση και η κυβέρνηση συνεχίζει ανέφελα προς την εξάντληση της τετραετίας», σχολιάζει ο κ.Τσιόδρας.

«Αυτό που μένει σταθερό είναι η καθεστωτική αντίληψή του. Ομολογεί ανοιχτά ότι βλέπει και το χώρο της αυτοδιοίκησης, όχι ως ένα θεσμό κοντά στον πολίτη και τις ανάγκες του, αλλά ως πεδίο μάχης για την πολιτική κυριαρχία. Είναι το μόνο που πραγματικά τον ενδιαφέρει», καταλήγει.  

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 17/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα