«Δεν θα αφήσουμε κανέναν ανεύθυνα να μεταδίδει τον κορονοϊό»
Μ. Χρυσοχοΐδης

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν ανεύθυνα να μεταδίδει τον κορονοϊό»

Το μήνυμα ότι «δεν θα αφήσουμε κανέναν ανεύθυνα να μεταδίδει τον κορονοϊό» έστειλε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας πως «θέλουμε αυτή την κοινωνική αλυσίδα που μας δένει να την κρατήσουμε στέρεη και ακέραιη».

Μιλώντας στον Θέμα 104,6 για τις πρώτες ώρες εφαρμογής του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξήγησε ότι «δεν πέφτουν πρόστιμα, ωστόσο προειδοποιούνται όλοι ότι αύριο δεν θα είναι η ίδια μεταχείριση».

«Δεν θα περάσει κανείς χωρίς το νόμιμο δικαιολογητικό και την ταυτότητά του ή το διαβατήριο» τόνισε, ενώ η πρώτη εικόνα από τους ελέγχους που διενεργεί η Αστυνομία είναι πως «όλοι είναι εφοδιασμένοι με τα νόμιμα δικαιολογητικά και αυτό είναι αξιοθαύμαστο», «Η συμμόρφωση της συντριπτικής πλειοψηφίας είναι αισιόδοξο σημάδι», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Στην ερώτηση αν το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας θα επεκταθεί και μετά τις 6 Απριλίου ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε πως «είναι κρίσιμες οι επόμενες δύο εβδομάδες άρα λοιπόν θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο όλοι μας αυτές τις δύο εβδομάδες θα επιβάλουμε στον εαυτό μας ότι μένουμε σπίτι».