Δ. Κουτσούμπας: Αντιπερισπασμός και επικοινωνιακό τρικ το παράλληλο πρόγραμμα

Δ. Κουτσούμπας: Αντιπερισπασμός και επικοινωνιακό τρικ το παράλληλο πρόγραμμα

Αντιπερισπασμό και επικοινωνιακό τρικ χαρακτήρισε το «παράλληλο πρόγραμμα» ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στη Βουλή.

Ειδικότερα, ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε το Μέγαρο Μαξίμου ότι επειδή πρόκειται να περάσει σωρεία αντιλαϊκών μέτρων προσπαθήσει να πείσει το λαό ότι λαμβάνει φιλολαϊκά μέτρα. «Είναι τόσο αριστερή η πολιτική σας που η ΝΔ σας κατηγορεί ότι της κλέψατε το πρόγραμμα της» είπε ο γενικός γραμματέας και προσέθεσε  ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση είναι συνέχεια της «μαύρης αντιλαϊκής πολιτικής» που εκτέλεσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

«Όμως ο Θησαυρός είναι άνθρακας διότι οι περισσότερες ρυθμίσεις του παράλληλου προγράμματος είναι γραφειοκρατικού χαρακτήρα» συμπλήρωσε ενώ μίλησε για εμπαιγμό της κυβέρνησης, η οποία «βαφτίζει το κρέας ψάρι»! Τέλος, σε ότι αφορά το προσφυγικό  ισχυρίστηκε  ότι η αποδοχή εκ μέρους της κυβέρνησης στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ θα οδηγήσει σε νέες πολεμικές επιχειρήσεις και κατά συνέπεια σε νέες προσφυγικές ροές. «Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες που αποδέχθηκε την εμπλοκή του ΝΑΤΟ που ενισχύει τη δράση της Τουρκίας, τη κλιμάκωση πολέμου και την αύξηση αριθμού των προσφύγων», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Αλέξανδρος Διαμάντης