Δ. Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: Όποιος νομίζει ότι πρέπει να ξαναδεί τη σχέση του μπορεί να αποχωρήσει

Δ. Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: Όποιος νομίζει ότι πρέπει να ξαναδεί τη σχέση του μπορεί να αποχωρήσει

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα λέει, μέσω των "53", ότι κάποιο πρόβλημα έχει, δεν μπορεί, δεν αντέχει τη συνεργασία. Όποιος νομίζει ότι πρέπει να ξαναδεί τη σχέση του μπορεί να αποχωρήσει», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος.

Ειδικότερα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε πως «εμείς πάντοτε είμαστε αμυνόμενοι σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα λέει, μέσω των "53", ότι κάποιο πρόβλημα έχει, δεν μπορεί, δεν αντέχει τη συνεργασία. Βγήκε προχθές ο κ. Ξυδάκης, λάθος του, για να πει να ξαναδούμε τη σχέση μας. Όποιος νομίζει ότι πρέπει να ξαναδεί τη σχέση του μπορεί να αποχωρήσει. Η σχέση είναι αυτή που είναι τώρα και είμαστε μαζί. Δεν κάνουν καλό αυτές οι δηλώσεις. Πάντα θα απαντάμε, δεν θα πέφτει τίποτα κάτω», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Για την κριτική που δέχονται οι βουλευτές των ΑΝΕΛ από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της βουλής είπε πως «μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και ακροαριστερές απόψεις. Αυτή η πολύ ακροαριστερή – αριστερή ατζέντα δεν απηχεί σε πάνω από 3% - 4% του εκλογικού σώματος και για αυτό πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και σε ποιον απευθυνόμαστε».

Κληθείς να σχολιάσει το Σκοπιανό, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «θα είναι τουλάχιστον ξεπούλημα αν υπάρχει ο όρος "Μακεδονία" στην ονομασία».

Φωτογραφία: Intime News