Χ. Θεοχάρης: Επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι τα ίδια έκαναν και οι άλλοι

Χ. Θεοχάρης: Επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι τα ίδια έκαναν και οι άλλοι

«Ο κ. Παππάς σήμερα έκανε μια επιλογή. Κάλυψε το ανύπαρκτο πόθεν έσχες του κ. Καλογρίτσα "θεσμικά", μέσα στη Βουλή», αναφέρει δήλωση του επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης σχετικά με την ομιλία του υπουργού Επικρατείας στη βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες, τονίζοντας ότι ο υπουργός «έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί δημοσίευμα εφημερίδας του 2013, για να υπερασπιστεί τα βοσκοτόπια της ντροπής».

Ο κ. Θεοχάρης σημειώνει ότι «με αυτή την επιλογή ο κ. Παππάς αποκαλύπτει πως ο κ. Καλογρίτσας είναι ο εκλεκτός του. Με αυτή την επιλογή ο κ. Παππάς αποκαλύπτει πως η αποδοχή της εκπρόθεσμης εγγυητικής και ο υπερδανεισμός από την τράπεζα Αττικής δεν ήταν τυχαία, έγιναν κατόπιν πολιτικής εντολής. Με αυτή την επιλογή ο κ. Παππάς αποκαλύπτεται ως ο πολιτικός πάτρωνας του κ. Καλογρίτσα».

Σύμφωνα με τον Χάρη Θεοχάρη τα επιχειρήματα είναι ανύπαρκτα: «Καταλήγουν μονότονα στο ίδιο: τα ίδια έκαναν και οι άλλοι. Οι άλλοι όμως έφυγαν γιατί τα έκαναν όλα αυτά, και ο ελληνικός λαός ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ με μόνο ένα αίτημα: να μην ξαναγίνουν τα ίδια».

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός. Καιρός να φύγει κιόλας», καταλήγει η δήλωση.