Χ. Κεφαλίδου: Ο κ. Τσίπρας θα μείνει στην ιστορία ως ο μοιραίος Πρωθυπουργός του «Ναι σε Όλα»

Χ. Κεφαλίδου: Ο κ. Τσίπρας θα μείνει στην ιστορία ως ο μοιραίος Πρωθυπουργός του «Ναι σε Όλα»

Ως τον πρωθυπουργό του «ναι σε όλα» περιέγραψε η Χαρά Κεφαλίδου τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη συζήτηση του Σχεδίου Νόμου για το Τέταρτο Μνημόνιο που φέρνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ειδικότερα, απευθυνόμενη στον κ. Τσίπρα είπε «Θα μείνετε στην ιστορία ως Ωραίος και Μοιραίος Πρωθυπουργός του «Ναι σε Όλα». Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή πολιτικής κι εσείς αυτό δεν το μπορείτε!», ενώ με αποδέκτες τους 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σημείωσε «την επόμενη φορά που θα κοιτάξετε τους δικούς σας ανθρώπους στα μάτια και όχι τους ψηφοφόρους σας να βρείτε το θάρρος να τους πείτε ότι σήμερα ψηφίσατε για το μέλλον τους σε αυτή τη χώρα: να τους μεταλλάξετε σε μόνιμους επαίτες!!!». 

Στην ομιλία της η Χαρά Κεφαλίδου περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε την ανάγκη του κόσμου να ελπίσει σε καλύτερες ημέρες, τονίζοντας «ως ξύπνιοι αεριτζήδες την είδατε ως τη μεγάλη ευκαιρία για να ρεφάρει η δήθεν “Αριστερά” σας. Αυτήν την ελπίδα μαζί με την κόπωση του κόσμου την πήρατε και την κάνατε σημαία αγανάκτησης στην αρχή, σύμβολο περηφάνιας στη συνέχεια, βολική πολυθρόνα εξουσίας αργότερα, για να καταλήξει σήμερα δυστυχώς σφουγγαρόπανο».

Συνεχίζοντας την ομιλία της σημείωσε: «Μέχρι σήμερα για να περιγράψουμε αυτά που ζούσαμε λέγαμε ότι ζούσαμε την εποχή της Κρίσης. Από σήμερα ζούμε την εποχή της Μεγάλης Παρακμής. Από το 'ούτε 1 ευρώ επιπλέον μέτρα' το Γενάρη, σήμερα φέρνετε 5 δις Ευρώ μέτρα στη Βουλή, ένα αχρείαστο, αντιαναπτυξιακό, μακρόχρονο Μνημόνιο 4, μόνιμο πρόγραμμα ανέχειας, μια Λεόντειο Συμφωνία που εξασφαλίζει  και επισήμως τη φτώχεια μας μέχρι το 2021 και τη βάζει σε μόνιμη Επιτροπεία ξεκάνοντας τη ραχοκοκαλιά της χώρας, τη μεσαία τάξη».