Β. Κόκκαλης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν είπε ο Μάρκου «καλά έκαναν» για το κόψιμο της αλυσίδας στην ΑΣΟΕΕ

Β. Κόκκαλης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν είπε ο Μάρκου «καλά έκαναν» για το κόψιμο της αλυσίδας στην ΑΣΟΕΕ

Ότι δεν είπε «καλά έκαναν» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μάρκου για τους φοιτητές που έκοψαν με αλυσοπρίονο το λουκέτο στην ΑΣΟΕΕ, ισχυρίστηκε ο Βασίλης Κόκκαλης, επίσης βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στο Action 24.

Μάλιστα, ακόμη και όταν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ανέφεραν στον κ. Κόκκαλη πως άκουσαν με τα ίδια τους τα αυτιά τον κ. Μάρκου -κατά την κόντρα στη Βουλή με τη Νίκη Κεραμέως- να φωνάζει από κάτω «και καλά έκαναν», όταν η υπουργός Παιδείας υπενθύμισε ότι φοιτητές έσπασαν με αλυσοπρίονο την είσοδο του οικονομικού Πανεπιστημίου, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε να προσπαθεί να πείσει ότι δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο. 

Σημειώνεται ότι ο κ. Μάρκου, πέρα από το σχόλιο που είχε κάνει για το περιστατικό με αποδέκτρια την κα Κεραμέως, σε δηλώσεις του στο Πρώτο Θέμα 104,6 ανέφερε για το σπάσιμο της πόρτας στην ΑΣΟΕΕ ότι «οι φοιτητές έκαναν το αυτονόητο, οι φοιτητές οφείλουν να υπερασπίζονται το δεύτερό τους σπίτι», δικαιολογώντας τη στάση τους και σημειώνοντας ότι «η απόφαση της συγκλήτου ήταν αυτή που έβαλε λάδι στη φωτιά». 

Δείτε το βίντεο: