Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, 10:37

-A +A

Αδ. Γεωργιάδης: Εντός Αυγούστου η ΚΥΑ για το Ελληνικό

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, 10:37
Αδ. Γεωργιάδης: Εντός Αυγούστου η ΚΥΑ για το Ελληνικό
-A +A

Τη διαβεβαίωση ότι οι απαιτούμενες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις για την επένδυση στο Ελληνικό θα εκδοθούν μέσα στον Αύγουστο έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη ο πρωθυπουργός ήδη επεξεργάζεται σειρά νομοσχεδίων που βασικό στόχο έχουν την τόνωση της οικονομίας και της ανάπτυξης και η μικρομεσαία επιχείρηση είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντός της κυβέρνησης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο κ. Γεωργιάδης, τόνισε πως «το πρώτο νομοσχέδιο θα κατατεθεί μέσα στον Αύγουστο στη Βουλή, θα ρυθμίζει σειρά θεμάτων, οι ΚΥΑ θα έχουν εκδοθεί αρχές ή μέσα Αυγούστου, αρά θα ανοίξει ο δρόμος για το Ελληνικό, θα βλέπετε να γίνονται πράγματα με πολύ μεγάλη ταχύτητα» ανέφερε.

Επισήμανε ακόμα ότι «σήμερα επεξεργαζόμαστε το νομοσχέδιο που ετοιμάζουμε, το τρίτο ν/σ της κυβέρνησης Μητσοτάκη (το φορολογικό θα είναι το δεύτερο), που θα έχει σειρά θεμάτων που αφορούν την επιτάχυνση των δανειοδοτήσεων, τη διαδικασία για το ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) για να βγαίνει η έγγραφη στο μητρώο αμέσως, να μην ταλαιπωρείται καμία επιχείρηση, να φύγει η γραφειοκρατία από τη μέση».

Σύμφωνα με τον υπουργό ανάπτυξης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήδη επεξεργάζεται σειρά νομοσχεδίων που βασικό στόχο έχουν την τόνωση της οικονομίας και της ανάπτυξης και η μικρομεσαία επιχείρηση είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος της κυβέρνησης.

«Ανάπτυξη στην Ελλάδα χωρίς μικρομεσαία επιχείρηση δεν μπορεί να υπάρξει. Δεν είναι μόνο οι μεγάλες επενδύσεις, δεν είναι μόνο το Ελληνικό ή ο Χρυσός, είναι και η μικρομεσαία επιχείρηση, ο ελεύθερος επαγγελματίας» τόνισε.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα