Απίστευτο: Ο Π. Πολάκης ζητάει να μετάσχει στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΤτΕ

Απίστευτο: Ο Π. Πολάκης ζητάει να μετάσχει στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΤτΕ

Με ένα πρωτοφανές αίτημα επανέρχεται ο Π. Πολάκης στην «κόντρα» που έχει ανοίξει με την Τράπεζα της Ελλάδας, αφού με επιστολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας ζητά να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ ώστε να δώσει στοιχεία για δάνεια πολιτικών και επιχειρήσεων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της ΤτΕ.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Facebook o Παύλος Πολάκης, επισυνάπτει επιστολή την οποία όπως υποστηρίζει απέστειλε σήμερα το πρωί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος και κοινοποίησε στον Γιάννη Στουρνάρα.

Στην επιστολή αυτή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρει ότι όπως επεσήμανε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γ. Στουρνάρα ορθώς η ΤτΕ προχώρησε σε έλεγχο του δανείου. Ωστόσο σύμφωνα με τον Π. Πολάκη το ίδιο πρέπει να κάνει και για άλλα δάνεια πολιτικών και επιχειρήσεων τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο έχουν καταγγελθεί δημοσίως ότι δεν εξυπηρετούνται.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τον Π. Πολάκη, και για να μην υπάρχουν υποψίες μεροληψίας εις βάρος της ΤτΕ καλεί την Τράπεζα να ελέγξει τα εν λόγω δάνεια και ότι θέλει να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΤτΕ προκειμένου να ενημερώσει το ΔΣ για συγκεκριμένα δάνεια που δεν πληρούν τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.