Αλ. Τσίπρας: «Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ γράφει 13η σύνταξη»

Αλ. Τσίπρας: «Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ γράφει 13η σύνταξη»

Απίστευτη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα που επιβεβαιώνει ότι η αποκαλούμενη «13η σύνταξη» αποτελεί προεκλογική παροχή. «Να ξέρει ο λαός ότι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα γράφει πάνω 13η σύνταξη», δήλωσε στην προεκλογική του ομιλία σήμερα, στον Πειραιά, μια ημέρα μετά τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν από τους συνταξιούχους, για το χαμηλό ύψος της επιστροφής και λίγες ώρες μετά την απόσυρση του προεκλογικού σποτ με τη συνταξιούχο γιαγιά.

Χαρακτηριστικά, ο Αλέξη Τσίπρα επισήμανε ότι: «πάνω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η 13η σύνταξη και η εγγύηση του εισοδήματος σας» και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ διότι: «η ψήφος της Κυριακής είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην πορεία ανάταξης της χώρας».

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός ακολούθησε την τακτική των επιθέσεων και τις εμφυλιοπολεμικής ρητορείας με αναφορές που προκαλούν διχασμό μεταξύ των πολιτών προβάλλοντας κυρίως το μπαράζ παροχών.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε και κατά των δημοσκοπήσεων που αποτυπώνουν την αρνητική εικόνα των πολιτών για την κυβέρνηση σημειώνοντας πως «αντέξαμε στη φουρτούνα» και πρόσθεσε πως «ποιος θα κυβερνά θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός όχι οι δημοσκόποι» για να συμπληρώσει ότι «δεν θα τους παίρνει ο ύπνος το βράδυ της Κυριακής».

 «Νομίζω ότι σήμερα εσείς εδώ προχθές στα Τρίκαλα, στην Καρδίτσα, στο Αιγάλεω, στην Πρέβεζα, στα Γιάννενα, στην Άρτα από παντού δίνουμε ένα μήνυμα ότι το πείραμα της μετά -δημοκρατίας που θέλησαν κάποιοι να φτιάξουν στη χώρα μας ένα πείραμα για να μπορέσουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού να ανακόψουν την ορμή τη λαϊκή που εκφράστηκε το 2015» είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Το πείραμα σας απέτυχε και σας το λέμε εδώ από τον Πειραιά».