Αδ. Γεωργιάδης: Πίσω από το δήθεν ηθικό τους πλεονέκτημα κρύβεται ρεμούλα και μίζα

Αδ. Γεωργιάδης: Πίσω από το δήθεν ηθικό τους πλεονέκτημα κρύβεται ρεμούλα και μίζα

Στην άρνηση του πρωθυπουργού, Αλέξη τσίπρα να απαντήσει και να αντιμετωπίσει την υπόθεση που αφορά στις καταγγελίες του τέως υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο περί χρηματισμού της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης ενώ τόνισε ότι «πίσω από το δήθεν ηθικό τους πλεονέκτημα κρύβεται ρεμούλα και μίζα».

O αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στον REAL FM έκανε λόγο για ένα παλιό πολιτικό σύστημα που ζει και βασιλεύει στον ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι υποκρισία να έχεις στην κυβέρνησή σου, στο κόμμα σου, στην κεντρική πολιτική σου επιτροπή όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ και να μιλάς για παλιό πολιτικό σύστημα», επισήμανε.

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε χθες το βράδυ on camera τον κ. Κοτζιά ότι υπάρχει μία εταιρεία του Τζορτζ Σόρος που συνεργαζόταν με το υπουργείο Εξωτερικών για να βγάζουν παράνομα βίζες. Ο κ. Τσίπρας, όχι μόνο ως Πρωθυπουργός αλλά και ως υπουργός Εξωτερικών, δεν υποχρεούται να ερευνήσει αυτή την καταγγελία του υπουργού Εθνικής Άμυνας; Η Εισαγγελία δεν είναι υποχρεωμένη να καλέσει τον κ. Καμμένο και να τον ρωτήσει ποια είναι αυτή η εταιρεία του Σόρος που έβγαζε παράνομα βίζες με τον κ. Κοτζιά;».

«Είναι ψεύτες, κλέφτες και συκοφάντες σε αυτή την κυβέρνηση. Άρα, μη μας λένε για ηθικά πλεονεκτήματα, για Γιάννο και για Άκη. Όταν θα τους ψάξουμε, θα δούμε τι κάνει ο καθένας. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πίσω από το δήθεν ηθικό τους πλεονέκτημα κρύβεται ρεμούλα και μίζα. Δεν έχω καμία αμφιβολία και αυτά θα φανούν», σημείωσε ο Αδ. Γεωργιάδης.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης σχετικά με την υπόθεση της Novartis ανέφερε ότι δεν υπάρχει εμπλοκή πολιτικού προσώπου.

«Όλο αυτό το έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ και το σύστημα που καταγγέλλει η κ. Ράϊκου. Όταν αλλάξει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, θα φωνάξουμε τους τρεις ψευδομάρτυρες και θα τους κάνουμε την εξής απλή ερώτηση: ποιος τους έβαλε να πούνε όλα αυτά τα ψέματα; Και τότε “θα γελάσει ο κάθε πικραμένος”», κατέληξε.

Φωτογραφία intime news