Αδ. Γεωργιάδης: Η χώρα δεν έχει περιθώριο να χάσει ούτε λεπτό

Αδ. Γεωργιάδης: Η χώρα δεν έχει περιθώριο να χάσει ούτε λεπτό

«Δεν έχω σκοπό να πάω διακοπές τα επόμενα χρόνια, έχω σκοπό να είμαι εδώ κάθε μέρα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την παραλαβή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων από τον Γιάννη Δραγασάκη και τόνισε ότι η χώρα δεν έχει περιθώριο να χάσει ούτε λεπτό. 

Η τελετή έγινε σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, με τον Αδ. Γεωργιάδη να δηλώνει ότι κανείς από τους εργαζόμενους δεν έχει να φοβάται τίποτα και πως ο ίδιος θα γνωρίσει προσωπικά έναν-έναν τους υπαλλήλους του υπουργείου.

«Θα εργαστούμε με απαράμιλλη ταχύτητα. Η χώρα δεν έχει περιθώριο να χάσει ούτε λεπτό. Ο λαός δε θα μας δώσει, και δε θέλουμε να μας δώσει, περίοδο χάριτος. Η δουλειά ξεκινά από σήμερα», σημείωσε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης.

Ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε επίσης ότι «δεν ερχόμαστε για να γκρεμίσουμε, αλλά για να χτίσουμε αυτά που θεωρούμε σωστά».

Απευθυνόμενος στον κ. Δραγασάκη διαβεβαίωσε ότι δεν απαξιώνει καθόλου το έργο του, αλλά αντιθέτως «πολλά από όσα έγιναν έτυχαν την συναίνεσής μας. Ελπίζω πολλά από αυτά που θα κάνω κι εγώ να τύχουν της δικής σας συναίνεσης», πρόσθεσε.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν απαξιώνω καθόλου το έργο των προκατόχων μου. Ασφαλώς όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που είναι σε φάση ωρίμανσης θα εξεταστούν», τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης.