Αδ. Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση υποχώρησε σε Κουφοντίνα και Ρουβίκωνα

Αδ. Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση υποχώρησε σε Κουφοντίνα και Ρουβίκωνα

Την οργή και την αγανάκτησή του για τις εξελίξεις στην υπόθεση χορήγησης της άδειας στον Κουφοντίνα, μετά την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, εξέφρασε σε ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση υποχώρησε «στο εκβιασμό του αμετανόητου δολοφόνου» και «στους βανδαλισμούς του Ρουβίκωνα».

Στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες, του Δημήτρη Κουφοντίνα και του Θάνου Αξαρλιάν, που σκοτώθηκε από ρουκέτα της 17 Νοέμβρη, στις 14 Ιουλίου 1992, ο κ. Γεωργιάδη αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Δείτε καλά αυτές τις φωτό! Στον εκβιασμό αυτού του αμετανόητου δολοφόνου, δια της απεργίας πείνας και τους βανδαλισμούς των γνωστών/αγνώστων του Ρουβίκωνα και των υπολοίπων, υποχώρησε η Κυβέρνηση Τσίπρα και έσπευσε να παρέμβει η κα Εισαγγελεύς του Α.Π. Ντροπή». 

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου ζήτησε αναίρεση της απόφασης των δικαστών του Βόλου που είχαν αρνηθεί την άδεια στον Κουφοντίνα, παρά το γεγονός πως ο αντιεισαγγελέας που εξέτασε την υπόθεση εξέφρασε αντίθετη γνώμη.